DataFlows PERSONALIZAT

Echipa DataFlows vă poate personaliza orice soluție la cheie pentru a se potrivi perfect cu nevoile și dorințele dumneavoastră.

DataFlows Personalizat

NUCLEU

Nucleul DataFlows este deosebit de versatil, ceea ce-l face perfect pentru a fi folosit ca bază pentru modelarea oricărui sistem de proceduri interne și extene ale companiilor de toate mărimile.

INTERCONECTARE

DataFlows poate fi integrat cu orice altă platformă software prin servicii web și orice alte protocoale posibile. Prin urmare, poate deveni un modul pentru soluțiile de ERP deja utilizate de beneficiar.

ȘCOLARIZARE

Școlarizarea personalul care va interacționa cu platforma se face prin cursuri la livrarea soluției, cursuri la cerere, asistență prin e-mail și telefon, ghiduri PDF și video. Interfața DataFlows este intuitivă și se învață ușor.

DEPLOYMENT

  • Aplicația poate fi servită de la distanță, din cloud-ul DataFlows sau poate fi accesată local, fără conexiune la Internet chiar, în cazul licenței perpetue instalate pe DataFlows Server.
  • Produsele aplicației pot fi, de asemenea, salvate pe stațiile individuale ale utilizatorilor sau doar pe server/cloud.
  • Aplicația poate folosi multiple sisteme de autentificare pe lângă cel propriu, precum LDAP sau OAuth

ACTUALIZĂRI ȘI SUPORT

  • Actualizarea datelor din surse (ANAF, JUST, BNR) prestabilite se operează automat la intervale regulate. Actualizarea manuală a datelor care nu beneficiază de surse fixe (localități, județe, bănci etc) se face în baza unui pachet de întreținere.
  • Divizia de Asistență Tehnică DataFlows oferă servicii de tip help desk 24/7 atât pentru funcțiile de bază cât și pentru cele dezvoltate la cerere, întreținerea platformei, actualizarea documentelor tip atunci când apar schimbări legislative și multe altele.

DEZVOLTARE

  • DataFlows nu este limitată la domeniul documentelor. În cadrul platformei se pot crea soluții cu orice fel de obiecte complexe (evenimente, proiecte, achiziții speciale, procese de producție, servicii etapizate, licitații etc) și având la bază multiple sisteme, precum seturi de date mari, reprezentate în diverse forme, hărți interactive (Open Street Maps, Google Maps), generatoare de rapoarte, generatoare de geometrie simplă etc.
  • Interoperabilitate cu suitele Google și Microsoft (Google Calendar, Google Drive, Microsoft Calendar etc)

DAFI (DataFlows AI)

DAFI (DataFlows AI), robotul nostru dotat cu AI susține procesele de optimizare din platformele noastre asistând utilizatorii la îmbunătățiri (cu fiecare flux parcurs), task-uri repetitive (validare, prestabilire parametrii), recomandări (rapoarte inteligente, ușor de parcurs și orientate pentru management).

Exemple de implementări personalizate

Colectare date din teren
Colectare date din teren
Video streaming și arhivare
Video streaming și arhivare
DataFlows este un produs dezvoltat în România.
DataFlows Docu
DataFlows Sales
Meniu